{{ alert.msg }}

 

Доставка на поръчките

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез Econt до адрес на получателя и за негова сметка. Калкулираната цена за доставка е информативна и се определя на база адреса на получателя и теглото на поръчаните артикули. Цената не се начислява към цената на поръчката, а се заплаща директно от клиента при получаване. Ако желаете доставка до офис на Econt, моля впишете това като допълнителна бележка при пускане на поръчката.

Всички пратки се изпращат с опция са преглед. Ако възникнат рекламации по изпълнението на дадена поръчка, те се решават чрез взаимно съгласие между страните.

Кога ще пристигне пратката?
Срокът за получаване на печатни материали по подразбиране е 72 часа, ако не се включва дизайн. При поръчката на визитни картички може да бъде избрана бърза поръчка със срок на доставка до 24 часа. За всички останали продукти и услуги срокът за изработка се уточнява с клиента след получаване на поръчката като типичния срок за изпълнение е между 2 и 7 работни дни.

Клиентът винаги получава по телефон или имейл за какъв срок ще бъде изпълнена направената поръчка и само след негово съгласие ще започне нейното изпълнение.