{{ alert.msg }}

 

Как се поръчва?

Избор на продукти/услуги

Използвайте менюто в горната част на сайта, за да навигирате из категориите продукти и услуги. Всяко меню съдържа конкретни продукти и услуги, чийто избор отваря страница с описание и параметри.

 1. Изберете желаните параметри като например размер, брой, дебелина на хартията и ще видите цената за посочения вариант. Маркирайте допълнителните опции, които искате да бъдат изпълнени. За някои от тях, като например „частичен лак“, не можем да калкулираме цена на момента, тъй като тя се изчислява на база файла за печат. Доплащането за подобни опции ще бъде калкулирано впоследствие и цената ще бъде съгласувана с клиента, преди изпълнението на поръчката.
 2. Изберете една от двете опции за дизайн (ако такава е налична за артикула) – дали искате да изработим дизайна на вашите печатни материали („Искам дизайн“) или вече разполагате с такъв („Имам дизайн“). Ако изберете опцията „Искам дизайн“, цената за дизайн автоматично ще бъде добавена към общата стойност на поръчката. Цената за дизайн зависи от избраната разновидност на артикула.
 3. Въведете в свободен текст своите допълнителни предпочитания и изисквания към изпълнението на поръчката.
 4. Натиснете бутона „Поръчка“, за да преминете към диалога за завършване на поръчката.
 5. Въведете промо код за отстъпка в полето „Промоционален код“, ако разполагате с такъв.
 6. Ако сте избрали опцията „Имам дизайн“, не пропускайте да качите нужния файл от бутона „Качи файл“. Моля, изпращайте само файлове във формат PDF, AI, CDR, EPS. Ако се налага, архивирайте файловете във формат ZIP или Уверете се, че файлът, който изпращате, е предварително конвертиран в криви.
 7. Прегледайте дали съдържанието на поръчката отговаря на желанието ви и допълнете коментар, ако сте пропуснали нещо.
 8. Натиснете бутона „Продължи“, за да изберете дали ще приключите поръчката като регистриран потребител или като гост.
 9. Попълнете данните за доставка и за издаване на фактура, ако такава е нужна.
 10. Изберете начин на плащане: в брой или по банков път. За поръчки на стойност над 100 лв. с ДДС се изисква 50% авансово плащане по банков път. Предплащането се извършва на база издаден документ – проформа фактура, който ще Ви изпратим след като потвърдите поръчката.
 11. Можете да коригирате въведените дотук данни като изберете съответната позиция от стъпките на поръчката. След това натиснете бутона „Потвърждение“, за да изпратите поръчката. Очаквайте да се свържем с вас, за да потвърдим срока на изпълнение и детайлите по поръчката и плащането ѝ.

 

Какво следва след изпращане на поръчката?

Потвърждаване на поръчка

След изпращане на вашата поръчка, ще получите имейл, съдържащ линк, който води към описанието на поръчката.

След като получим поръчката Ви, ще се свържем с вас, за да уточним срока на изработка, авансовото плащане (при поръчка над 100 лв. с ДДС) и насоките за дизайн, ако я заявен такъв.

 

Запазване на данни

Ако създадете потребителски профил, ще можете да правите поръчки, без да се налага всеки път да въвеждате данни. Сайтът не съхранява лични данни и информацията не се предоставя на трети лица с рекламна или каквато и да е друга цел.